Eerste workshop project Noorduyn Soesterberg

Geplaatst op: 28 oktober 2016

Op 27 oktober heeft de eerste workshop voor het project Noorduyn aan de Kampweg in Soesterberg plaatsgevonden. Ruim 50 geïnteresseerden hoorden de uitleg van architect Inbo over het plan en gingen vervolgens in groepjes de verschillende architectuurstijlen beoordelen.  Samen met de uitkomst van de enquête wordt deze input meegenomen in de uitwerking van het ontwerp.

img_0781 img_0785Plan Noorduyn Soesterberg

In het zuidelijk deel van het plangebied op de hoek van de Kampweg en de Banningstraat in Soesterberg wordt een kleinschalige dorpse woonwijk gerealiseerd samen met de potentiële kopers. Het project Noorduyn bestaat uit ca. 50 woningen in verschillende typen en prijscategorieën. Van tussenwoningen in de prijscategorie vanaf € 199.000 v.o.n. tot twee onder een kapwoningen van ca. € 330.000 v.o.n..

Mee-ontwikkelen

De woningen worden samen met de geïnteresseerden ontwikkeld. Door middel van enquêtes en workshops ontdekken de ontwikkelaars van LATEI en de architecten  van Inbo wat voor woningen de potentiële kopers graag zien op deze locatie. Niet alleen over de indeling; de plattegronden van de woningen, maar ook over de buitenkant; de architectuur mogen de geïnteresseerden hun mening geven. Naast de workshops met toekomstige bewoners van het plan, zijn de omwonenden door informatieavonden geïnformeerd over het plan en gevraagd naar hun mening.

Meer informatie over het project is te vinden op: www.thuisbasisnoorduyn.nl