Ontwikkelen samen met de consument

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat is precies de reden waarom wij vooral samen met kopers en gebruikers werken aan de ontwikkeling van hun woon-, leef en werkbehoefte. Wij werken en geven samen invulling aan een leefomgeving met toekomst.

Naast een uitgebreid marktonderzoek en –analyse vragen wij (potentiële) kopers en geïnteresseerden naar hun wensen. In interactieve sessies, zoals workshops, kijken we samen welke wensen en mogelijkheden er zijn. Alleen op deze wijze wordt het optimale resultaat bereikt.

Potentiële kopers betrekken we direct bij de ontwerpfase. Elk project vraagt maatwerk. Dat kan verschillen van de keuzes van de architectuurstijl tot een individueel ontwerp van de woning, van binnen en van buiten. Voor de technische ontwikkeling en realisatie van de woningen werken we met betrouwbare partners. Hierdoor kunnen we in een vroeg stadium de haalbaarheid toetsen en worden faalkosten voorkomen.

Wij denken niet in seriematige principes of ‘systeembouw’. Wij gaan uit van procesoptimalisatie en de wensen van de kopers. Niet de wensen van de techniek.

Het ontwikkelproces draaien we volledig om. We maken niet eerst plannen die we proberen te verkopen, maar denken van buiten naar binnen. Door deze methode krijgen ontwikkelingen altijd vorm op basis van de behoefte uit de markt. Het verkopen begint bij ons niet als het verkoopboekje klaar is, maar is een logisch gevolg van de dialoog vanaf de start van een ontwikkeling.

Wij helpen u graag persoonlijk verder.