Concepten Carte Blanche en Eigenwijk

LATEI ontwikkelt voor en met de eindgebruiker. Met lef en realiteitszin weten wij alle partijen op één lijn te krijgen. Voor ons is ontwikkelen een inspirerende dialoog, iets wat je samen doet. We investeren graag in ‘geven’ en ‘delen’ omdat verkoop daar een logisch gevolg van is. En niet andersom. Hoe dat werkt? We geven graag twee voorbeelden:

Carte Blanche

De kracht van ons concept Carte Blanche is dat huiseigenaren met uiteenlopende budgetten de mogelijkheid krijgen om zelf het ontwerp en de indeling van hun huis te bepalen zonder dat de verkoopprijs direct wordt verhoogd.

Bij Carte Blanche kunnen kopers allereerst kiezen uit verschillende architectuurstijlen. Daarnaast krijgen ze ‘architectuurpunten’ waarmee de woning uniek gemaakt kan worden. Denk aan architectuurelementen als een Frans balkon, metselwerkdetaillering in de gevel of een bloembak onder het raam. Natuurlijk kunnen bewoners ook standaardopties kiezen, zoals een uitbouw of dakterras. Alles binnen de grenzen van de technische mogelijkheden, esthetische waarden en regelgeving, zoals een bestemmingsplan of het bouwbesluit.

Als ‘Carte Blanche’ coördinator zorgt LATEI voor eenheid binnen diversiteit. Deze verscheidenheid verhoogt de leefbaarheid, betrokkenheid en het woonplezier.

www.carteblanchewonen.nl

Eigenwijk

Eigenwijkers zijn mensen die het belangrijk vinden dat hun behoeften en wensen op het gebied van wonen, verblijven en werken zo goed mogelijk worden vertaald naar een ‘woning op maat’. Eigenwijk betekent dat we samen met de bewoners de ideale woning en straat creëren. Een professioneel team staat klaar om aan deze droom invulling te geven en dit proces te begeleiden.

In verschillende workshops geven bewoners aan wat ze belangrijk vinden en wat ze graag terugzien in hun nieuwe huis en woonomgeving. Vooraf zijn de spelregels met onder meer gemeente, het ontwikkelingsbedrijf en de stedenbouwkundige helder opgesteld. Zo worden verrassingen achteraf uitgesloten.

www.eigenwijk.nl

Wij helpen u graag persoonlijk verder.