Hoe wij te werk gaan

De eindgebruiker staat bij LATEI altijd centraal. Wij denken niet vanuit standaard bouwsystemen en leveren geen confectie maar maatwerk. Goed en grondig sturen we op een kwalitatief proces met alle belanghebbenden. Onze focus ligt primair op het invullen van behoeftes, leefbaarheid en duurzaamheid.

Ontwikkelen doe je samen. We bouwen op vaste, betrouwbare partners. Onze werkwijze is helder, transparant en oplossingsgericht. Hierdoor kunnen we in de onderzoeksfase onzekerheden wegnemen en weten we al in een vroeg stadium of een project haalbaar is of niet. Faalkosten worden zo tot een minimum gereduceerd.

iStock_000036516762_Large

Eindgebruikers weten wij te vinden, te verleiden en te binden.

Voor elke locatie bieden wij de consument de maximaal denkbare vrijheid om hun ideale woning samen te stellen. En: we houden de regie in het proces!
Meten is weten. Wat we ontwikkelen, toetsen we. Wij zien dit als een inspirerend proces, met als uitdaging bij elke partij de onderste steen boven te krijgen.

Het is deze open mentaliteit, waarmee LATEI erin slaagt om kwaliteit te borgen en de gebruikswaarde van een wijk, buurt of project naar een hoger plan te tillen.
Ons geheim? Misschien is het de lef die diep in onze genen zit. Zelf noemen we dat de synergie van ‘samen mogelijkheden zien’.

Onze werkgebieden