Verkoop L-wonen fase 3 gestart

Geplaatst op: 1 juli 2016

Vrijdag 1 juli is de verkoop gestart van L-wonen fase 3. L-wonen is een project van 54 ruime en complete vier- en vijfkamer eengezinswoningen nabij winkelcentrum Lelycentre. L-Wonen staat voor Lelystad, de Liefde, de Luxe en het Lekkere wonen. Kortom: L-Wonen. De eerste en tweede fase van respectievelijk 14 en 16 woningen zijn verkocht en opgeleverd. De derde en laatste fase omvat 24 woningen. V.O.F. het Maerlanthuis, een combinatie van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. en LATEI ontwikkelt het project.

Woningtypen
Er is in fase 3 keuze uit drie verschillende typen woningen:

Woningtype A (8 stuks) 88 m² G.O.  De woningen hebben op de begane grond een entree, ruime woonkamer en open keuken. De eerste verdieping telt standaard twee grote slaapkamers en een badkamer. De ruime zolder kan naar eigen wensen worden ingedeeld.
Woningtype B (14 stuks) 101 m² G.O.  De eerste verdieping heeft standaard 3 slaapkamers. Op de zolder is het mogelijk om een aparte technische ruimte te maken. Door een dakkapel en/of dakraam te plaatsen kan hier een of twee extra kamer(s) worden gemaakt.
Woningtype B – Torenwoning (2 stuks) 118 m² G.O.  De begane grond bestaat uit een grote woonkamer en een woon-/leefkeuken. De eerste verdieping heeft ook hier 3 slaapkamers en een badkamer. De ruime tweede verdieping is geheel naar eigen smaak in te richten, bijvoorbeeld als een extra opberg- of hobbyruimte. In de technische ruimte is er plaats voor de wasmachine.

Woonklaar pakket
Wie geen zin of tijd heeft om te klussen, kan gebruikmaken van het Woonklaar pakket. Kopers krijgen dan een complete keuken met apparatuur. Wanden en vloeren zijn afgewerkt. Ook een uitbouw, dakraam en dakkapel zijn optioneel mogelijk. Bij de verkopende makelaars zijn alle indelings- en uitbreidingsmogelijkheden bespreekbaar.

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.l-wonen.nl