Verkoop Carte Blanche Amsterdam gestart en een groot succes

Geplaatst op: 20 april 2015

Op zaterdag 11 april is de verkoop gestart van het project Carte Blanche Amsterdam. Fase 1 van het project, 40 koopwoningen, ging in verkoop. Totaal bestaat het plan uit 107 eengezins-koopwoningen en 24 huurappartementen, gelegen aan de Sloterplas op de Noorderhof-Zuid locatie.  Het was enorm druk en de mensen moesten in de rij staan om de zaal binnen te kunnen. Naar verwachting zijn er rond de 650 mensen geweest.

Start verkoop Carte Blanche AmsterdamAlle informatie was al eerder op de website beschikbaar maar veel  mensen wilde toch nog even langskomen voor een vraag of wat extra uitleg. Dat is niet zo gek want het project Carte Blanche Amsterdam is een bijzonder project. In Carte Blanche Amsterdam kan de koper namelijk zelf zijn of haar huis samenstellen, niet alleen aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant van het huis. Naast de 4 verschillende type woningen, met verschillende grootte en indelingsvarianten, kan men kiezen uit 3 verschillende architectuurstijlen. Binnen elke stijl kiest men voor een van de basisgevels. Daarnaast kan men door middel van de, bij de prijs inbegrepen, architectuurpunten en de verschillende opties het huis anders en persoonlijk maken. Zo ontstaat er een heel gevarieerd beeld met allemaal verschillende huizen die toch bij elkaar passen.Start verkoop Carte Blanche Amsterdam 2

De inschrijving van de eerste fase het project is inmiddels gesloten en ook hier is te zien dan er veel belangstelling is voor het project. Aan de wooncoaches nu de taak om de gesprekken te voeren, uitleg te geven over het proces en alle keuzes van de kopers te bespreken. Meer informatie over het project en de woningen is te vinden op www.carteblancheamsterdam.nl. Hier is ook de link naar de woonconfigurator te vinden. Hierin is direct de keuze die gemaakt wordt door middel van een impressie van de woning te zien. Carte Blanche Amsterdam is een product van LATEI, ontworpen door Inbo en wordt gebouwd door Vink Bouw uit Nieuwkoop.