Vacature: Jonge enthousiaste ontwikkelaar

Geplaatst op: 23 februari 2016

LATEI, samen mogelijkheden zien.

LATEI ontwikkelt al 25 jaar woningen in centraal Nederland. Dit doen wij vanuit de  marktvraag door de (potentiële) kopers te betrekken bij het ontwikkelproces. LATEI is de regisseur van dit proces. Wij doen dat met een compact team van gedreven, professionele klant- en resultaatgerichte medewerkers. Ter aanvulling op ons team en door toenemende activiteiten zijn wij op zoek naar een

jonge enthousiaste ontwikkelaar

Functie

Als ontwikkelaar bij LATEI ontwikkel je zelf woningbouwprojecten. Van initiatief tot en met de verkoop van de woningen, natuurlijk in nauwe samenwerking met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor een geolied proces, het realiseren van de planningen en de financiële verantwoording van je projecten.
Voor de ontwikkeling van de projecten heb je gedegen marktkennis en voer je marktonderzoeken uit. Je organiseert workshops en enquêtes waarmee je de wensen en behoefte van potentiële kopers onderzoekt  Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van deze input naar een voorlopig ontwerp, die je samen met onze partners uitwerkt naar contractstukken.
Daarnaast initieer je zelf acquisities en ondersteunt de directie bij het verwerven van nieuwe projecten.

Kortom een veelzijdige en uitdagende functie!

Profiel

Je hebt als geen ander oog voor de wensen en belangen van onze klant. Je weet onze klant te vinden, te verleiden en te binden. Goede samenwerking met onze ketenpartners en stakeholders vind jij net zo belangrijk als wij. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en weet deze bespreekbaar te maken, met als doel deze onderdeel te laten zijn van onze aanpak. Uiteraard verlies je daarbij onze belangen en die van onze partners niet uit het oog.

Je bent in staat het proces te sturen op het invullen van woon- en leefwensen van onze klant. Dit alles met als uiteindelijke doel het genereren van duurzame woon- en leefgebieden.

Jouw competenties en ervaring

Bij LATEI werk je met grote verantwoording binnen een team. Om projecten en acquisities succesvol te kunnen ontwikkelen ben je klantgericht, communicatief vaardig en kun je makkelijk anticiperen op veranderingen. Je hebt een open mind, een hands-on mentaliteit, bent collegiaal en neemt graag het initiatief. Je bent leergierig, breed georiënteerd en weet op een overtuigende manier jouw doel te bereiken. Daarnaast kun je bouwen op de volgende ervaring:

  • 4 jaar relevante werkervaring in de ontwikkeling van woningbouw.
  • een achtergrond in marketing, makelaardij, stedenbouw of sociale geografie is een pre.
  • minimaal een afgeronde HBO+ opleiding.

Bij ons kun je op korte termijn aan de slag in deze uitdagende functie met passende arbeidsvoorwaarden. Ben jij degene die wij zoeken? Schrijf of mail ons dan jouw CV en motivatie voor 14 maart 2016 naar info@latei.nl.

Wil je meer informatie? Bel dan met 033 – 4605500 en vraag naar Ard de Jong of Antoni Poot.