Succevolle start verkoop Steilvol Wonen

Geplaatst op: 9 maart 2016

Met grote belangstelling heeft donderdag 4 februari j.l. de start verkoop plaatsgevonden van ons nieuwbouwproject Steilvol Wonen in Hoge Weide, Leidsche Rijn, Utrecht. De inschrijving sloot op 15 februari. Alle woningen zijn onder optie en de eerste tekenafspraken voor het project Steilvol Wonen hebben plaatsgevonden en ook de aankomende week staat de agenda van Punt Makelaars – Wonen in Utrecht vol met tekenafspraken.

41 Unieke woningen in Hoge Weide, Leidsche Rijn, Utrecht
De ligging van het project Steilvol Wonen is uniek, het hoogteverschil in het plan en het aangrenzende park en groen maakt het bijzonder wonen. Er is keuze uit verschillende typen woningen. Een eengezinswoning met twee lagen en een kap of een herenhuis met drie volledige verdiepingen. Stijlvol wonen in het project Steilvol Wonen dus!

Hoge Weide
Aan de Oostzijde van Leidsche Rijn ligt het nieuwe deelgebied Hoge Weide. De ligging van Hoge Weide is uniek! Vanaf de groene vallei gaat het gebied omhoog, tot het Willem – Alexanderpark boven op de landtunnel A2, hierdoor ontstaan hoogteverschillen, wat Hoge Weide bijzonder maakt! Brede groenstroken, parken, de monumentale boerderij De Hoef en de groene vallei met de Middeleeuwse weg Hogeweide kenmerken het deelgebied. De wijk beschikt over veel voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, horeca, een speeltuin en een zorgpost in aanbouw. Hoge Weide is op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je winkels, scholen, cultuur en een bioscoop vindt.

Voor meer informatie: www.steilvolwonen.nl

 

image1