Succesvolle start bouw Steilvol Wonen

Geplaatst op: 15 september 2016

De bouw van het nieuwbouwproject Steilvol Wonen in Hoge Weide, Leidsche Rijn, Utrecht is gestart. Op woensdag 14 september gaven Wethouder Geldof en kopers Lydia de Man, Kevin van Veluwen en Jeroen Brands het startsein van de bouw.

De kopers kwamen op woensdag 14 september bij elkaar om samen de start van de bouw te vieren. LATEI en van Bekkum zijn super trots dat veel kopers aanwezig waren. Iedere koper stopte een persoonlijke boodschap in de fles voor in de schatkast. Hoe leuk zou het niet zijn om misschien ooit, in de verre toekomst, een archeoloog een vondst te laten doen van de bewoners van het jaar 2016. Dit heugelijke moment werd met alle betrokkenen beklonken en op een feestelijke manier ingeluid.

41 Unieke woningen in Hoge Weide, Leidsche Rijn, Utrecht
De ligging van het project Steilvol Wonen is uniek, het hoogteverschil in het plan en het aangrenzende park en groen maakt het bijzonder wonen. Het project bestaat uit verschillende typen woningen. Een eengezinswoning met twee lagen en een kap of een herenhuis met drie volledige verdiepingen. Stijlvol wonen in het project Steilvol Wonen dus!

Veel belangstelling
Het project Steilvol Wonen was enorm populair. De 41 woningen zijn allemaal binnen een zeer korte tijd verkocht. Er moest geloot worden waardoor niet alle geïnteresseerden een woning konden krijgen maar hier graag wilde wonen

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite www.steilvolwonen.nl