Steilvol Wonen | 70% verkocht

Geplaatst op: 17 maart 2016

Slechts zes weken na de start verkoop is 70% van de woningen in het project Steilvol Wonen al verkocht. Dit betekent dat LATEI op basis van de keuzes van de kopers de omgevingsvergunning gaat aanvragen. Goed nieuws dus! Vanaf heden worden de voorbereidingen getroffen om straks in september te starten met de bouw van de 41 woningen in Hoge Weide, Utrecht.

standpunt rechts2 bloka cam1 lowres standpunt rechts bloka cam1lowres standpunlinkss blokc cam2 lowres standpuntrechts blok D cam3

41 Unieke woningen in Hoge Weide, Leidsche Rijn, Utrecht
De ligging van het project Steilvol Wonen is uniek, het hoogteverschil in het plan en het aangrenzende park en groen maakt het bijzonder wonen. Er is keuze uit verschillende typen woningen. Een eengezinswoning met twee lagen en een kap of een herenhuis met drie volledige verdiepingen. Stijlvol wonen in het project Steilvol Wonen dus!

Hoge Weide
Aan de Oostzijde van Leidsche Rijn ligt het nieuwe deelgebied Hoge Weide. De ligging van Hoge Weide is uniek! Vanaf de groene vallei gaat het gebied omhoog, tot het Willem – Alexanderpark boven op de landtunnel A2, hierdoor ontstaan hoogteverschillen, wat Hoge Weide bijzonder maakt! Brede groenstroken, parken, de monumentale boerderij De Hoef en de groene vallei met de Middeleeuwse weg Hogeweide kenmerken het deelgebied. De wijk beschikt over veel voorzieningen zoals een basisschool, kinderopvang, horeca, een speeltuin en een zorgpost in aanbouw. Hoge Weide is op loopafstand van Leidsche Rijn Centrum waar je winkels, scholen, cultuur en een bioscoop vindt.

Voor meer informatie: www.steilvolwonen.nl