Start verkoop Mijn eigen straat Veenendaal

Geplaatst op: 29 maart 2015

Op zaterdag 28 maart van 11 tot 14 uur gaat in het I-centrum Veenendaal-oost het project Mijn eigen straat in de verkoop. Een bijzonder project want Mijn eigen straat is ontwikkeld met het concept Eigenwijk, dat wil zeggen ontwikkelen samen met de consument.

Door middel van workshops hebben geïnteresseerden aangegeven wat ze belangrijk vinden in en om hun huis en wat ze graag terug zouden zien in het project. Dit is gedaan door het maken van moodboards en door samen met de architect INBO en ontwikkelaar LATEI woningplattegronden te tekenen.

Door te luisteren, samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen is een optimaal eindbeeld ontstaan. De input van de consumenten heeft gezorgd voor de vele mogelijkheden die er zijn in de verschillende woningen.

standpunt A ETlowr type blowres type C klaslowres

Het project Mijn eigen straat bestaat uit 16 twee onder een kapwoningen en 6 geschakelde patiowoningen in de Straten. De twee onder een kapwoning type A is te koop vanaf € 260.000 v.o.n., type C vanaf € 300.000 v.o.n. en de geschakelde patiowoningen van type B kosten € 295.000 v.o.n. Bij type B kun je kiezen voor slapen boven of slapen beneden. Bij type A en C kun je kiezen uit twee architectuurstijlen, Klassiek en Eigentijds en of je liever een voorentree of een zijentree wilt. Een uitbouw, een erker of een dakkapel, dat kan, er zijn veel optiemogelijkheden in Mijn eigen straat. Kijk voor meer informatie opwww.mijneigenstraat.nl of kom naar de start verkoop zaterdag 28 maart tussen 11 en 14 uur in het I-Centrum in Veenendaal-oost.