Stadsboerderij de Vosheuvel is blij met vrijwilligers van LATEI

Geplaatst op: 21 september 2016

Op de stadsboerderij aan de rand van Amersfoort werken veel vrijwilligers, er is dan ook heel veel werk te verrichten. De Vosheuvel is zodoende blij met bedrijven en organisaties die met hun team een middag de handen uit de mouwen komen steken op de boerderij. LATEI pakte de handschoen op en ging een middag hard aan de slag.

“LATEI zet zich sinds jaar en dag in voor de stad”, aldus Ard de Jong, directeur van LATEI. “We stonden aan de basis van Proef en Jazz, en ook medewerker-vrijwilligerswerk vinden we belangrijk. Ondanks de drukte van het werk willen we hier tijd voor vrij maken.”

LATEI is voor deze middag maatschappelijke inzet gekoppeld aan de Vosheuvel door stichting Matchpoint. Matchpoint is de intermediair in Amersfoort die vraag en aanbod op het gebied van medewerker-vrijwilligerswerk met elkaar verbindt.

“Harde werkers, de mensen van LATEI. Ik ben heel gelukkig met de extra hulp die deze teams ons bieden”, zegt Peter Coenen, bedrijfsleider van de Vosheuvel.

LATEI is een stichting met een maatschappelijke doelstelling en is betrokken bij de leefomgeving waarin zij werkt. Daarom vindt zij het ook van belang om als organisatie hier fysiek een steentje aan bij te dragen.