Presale Eemerald Amersfoort

Geplaatst op: 29 juni 2017

Op zaterdag 8 juli a.s. gaan we van start met de presale van de 2 penthouses en 36 appartementen vanaf € 250.000,- von in het project Eemerald te Amersfoort. U bent tussen 10.00 -14.00 uur van harte welkom bij Klooser, Stadsring 69, voor het ophalen van de verkoopdocumentatie en het stellen van vragen.

Ervaar de ruimte in 3D
De appartementen van Eemerald zijn licht, ruim en zeer comfortabel. Op de plattegronden krijgt u al een aardige indruk van de woningen, maar een ruimte ervaart u natuurlijk pas echt als u er in rond kunt lopen. Tijdens de presale van Eemerald kunt u, met behulp van een Virtual Reality 3D-bril, Eemerald en de appartementen beleven.

Waarom een presale?
Graag willen wij u de gelegenheid geven om uw interesse in Eemerald nu al kenbaar te maken! Echter, in de periode tussen het opstellen van de verkoopinformatie die u tijdens de presale van ons ontvangt en de verkoopgesprekken kunnen nog (kleine) wijzigingen in de definitieve verkoopstukken worden doorgevoerd. Deze gewijzigde informatie wordt besproken in de verkoopgesprekken met de makelaar.

Inschrijving
Tijdens de presale ontvangt u naast de verkoopdocumentatie een inschrijfformulier waarmee u zich officieel kunt inschrijven voor een bouwnummer in het project, met de bijbehorende inschrijving en toewijzingsprocedure. Het is van belang dat het inschrijfformulier volledig is ingevuld. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Het inschrijfformulier dient uiterlijk dinsdag 1 augustus 2017 vóór 12.00 uur binnen te zijn bij Woonvast Makelaars. Dit kan per post, per e-mail of uiteraard door langs te brengen. Zij staan ook voor u klaar om al uw vragen over het project te beantwoorden.

Facebookpagina Eemerald
Blijf op de hoogte van nieuws rondom Eemerald en like de  Facebookpagina van Eemerald. Om de pagina te kunnen bekijken hoeft u geen Facebookprofiel te hebben. Om te kunnen reageren of zelf berichten plaatsen, dient u een gratis profiel aan te maken via www.facebook.com.

Het inschrijfformulier, de woninginformatie en de 3D-tour kunt u na de presale vinden op de vernieuwde website www.eemerald.nl

Graag tot zaterdag 8 juli.