Pianiste Noëlle Drost het klassieke muziektalent van Veenendaal!

Geplaatst op: 17 oktober 2016

Stichting ALive! en LATEI organiseerden afgelopen vrijdag 14 oktober j.l. voor de eerste keer LATEI Classical Award. In de sfeervolle espressobar de Fazant in Veenendaal lieten de vijf jonge deelnemers hun talenten voor de jury en publiek zien en horen. Na bloedstollende, kwetsbare en uitmuntende uitvoeringen koos de jury, na lang overleg, de 17-jarige pianiste Noëlle Drost! Ard de Jong directeur van LATEI reikte de bokaal uit.

Pianiste Noëlle Drost mag op 3 november in de Flint in Amersfoort bij het 25 jarig  jubileumfeest van LATEI optreden en treedt op als soliste tijdens Klassiek aan de Grift 2017. Daarnaast ontvangt zij ook nog eens een bedrag van 1000 euro, te besteden aan lessen, website, cd opnamen of iets anders. De 9jarige pianist Matthijs Laeven ontving een aanmoedigingsprijs en mag samen met Andre Heuvelman een muzieknummer maken.

LATEI is betrokken bij de omgeving en gemeenschap waarin zij werkt. Culturele activiteiten en een bruisende leefomgeving – met evenementen, kunst en liefdadigheidsprojecten – vergroten het woon- en leefplezier van de gebruiker. Daarom is LATEI al jaren de hoofdsponsor van Klassiek aan de Grift. LATEI bestaat dit jaar 25 jaar en heeft mede daarom de LATEI Classical Award in het leven geroepen. Ga voor meer informatie over Stichting ALive! naar www.stichtingalive.nl