Wie zijn wij

In projectontwikkeling heeft LATEI al zo’n vijfentwintig jaar ervaring. Wij zijn bewust geen ontwikkelende bouwer of bouwende ontwikkelaar. Onze kracht is het samen ontwikkelen.

LATEI is een stichting met een maatschappelijke doelstelling. De optimale kennisdeling en ons open samenwerkingsmodel helpen ons duurzame spin-off en sociaal kapitaal te genereren. Zo is het mogelijk dat het door ons gemaakte rendement op commercieel vastgoed direct wordt geherinvesteerd in een nieuw sociaal en/of maatschappelijk huisvestingsvraagstuk.

We beschikken over een vaste kern van creatieve en communicatieve medewerkers met een flexibele schil van ervaren mensen. De organisatie is open, inspirerend en taakgericht.

Meer dan ooit betekent projectontwikkeling het invullen van de leefwensen van toekomstige generaties. Samen werken aan een goed resultaat. Wij realiseren die toekomst liever vandaag dan morgen.

Samen werken aan een goed resultaat

Even voorstellen

_42a0514

Ard de Jong is een sociaal maatschappelijke meewerkend voorman en een bevlogen inspirator. Directielid en ontwikkelmanager in een. Vanaf het begin van LATEI al werkzaam dus alle facetten van het vak zijn hem bekend. Initiator en oprichter van vele PPS samenwerkingsvormen en energievoorzieningen als DEVO en DEVA.

_42a1855

Antoni Poot maakt sinds 2010 deel uit van ons team. Directielid van ons bedrijf en een echte relatiemanager. Het aansturen van het projectmanagement en het versterken van onze relaties met gemeenten en andere samenwerkingspartners zijn onderdeel van zijn takenpakket, welke hem op het lijf geschreven zijn.

_42a0407

Onze controller en financiële geweten Peter Ridderbosch is sinds 2010 lid van het LATEI team. Peter is onze inspirator op financieel gebied en vormt samen met de directie het MT van LATEI. Hij is verantwoordelijk voor de financiële bedrijfsvoering en adviseert, gevraagd en ongevraagd, de directie en onze deelnemingen.

_42a0358

Marco Versteeg is een allround projectmanager die alle takken van de ontwikkelsport in zich heeft. Goede samenwerkingspartner voor corporaties en gemeenten maar ook bruggenbouwer tussen opdrachtgever, adviseurs en aannemer.

_42a0376

Binnenstedelijk, dorpse vernieuwing of uitleglocaties, Frank Wirtz ontwikkelt het. Ook gebiedsontwikkelingen en het integreren van multifunctionele voorzieningen in een project is hem niet vreemd. No-nonsens manager die met creativiteit en doorzettingsvermogen projecten tot een goed einde brengt.

_42a0319

Onze communicatie-expert is Wendy Poel – van de Lagemaat. Social Media heeft voor haar geen geheimen en ook hierin is ze onze specialist. In dienst sinds februari 2016 en de spil bij onze projecten. Energiek, doortastend en enthousiast, een perfecte aanwinst voor ons team.

_42a0563

Brechtje Dekkers is begonnen als communicatieadviseur maar heeft zich na 4 jaar gespecialiseerd als marketingdeskundige van LATEI. Voor vragen over de markt, doelgroepen en trends kun je bij haar terecht. Daarnaast ontwikkelt Brechtje ook projecten , natuurlijk samen met de (potentiële) kopers.

Tim Nieste - LATEI

Tim Nieste is in december 2017 begonnen als senior projectmanager bij LATEI. Naast het ontwikkelen, verkopen en realiseren van woningbouwprojecten, houdt Tim zich ook bezig met het verwerven van nieuwe projecten. Tim is een daadkrachtige man met een berg ervaring binnen verschillende functies en organisaties binnen de bouw en vastgoed.

Jolands Smits

Onze management assistente Jolanda Smits houdt van regelen en organiseren.  Jolanda is het middelpunt van onze organisatie, coördineert de stroom aan communicatie en informatie en beheert de facilitaire zaken. Kortom, alles wat nodig is voor een meer dan goede ondersteuning wordt door Jolanda georganiseerd en gestroomlijnd.