LATEI sponsor LATEI Classical Award 2017 – 2018

Geplaatst op: 12 oktober 2017

Stichting ALive! en LATEI zijn op zoek naar het klassieke muziektalent van Veenendaal voor de LATEI Classical Award 2017 – 2018.

Dit jaar organiseert Stichting ALive!, in samenwerking met de hoofdsponsor van Klassiek aan de Grift, LATEI, voor de tweede maal een muzikale challenge voor jong talent, tussen de 10 en 25 jaar, in Veenendaal en omstreken. Op vrijdag 17 november a.s. kun je vanaf 18.00 uur jouw talent als bijvoorbeeld violist, pianist of zanger laten zien in de Espressobar de Fazant, Veenendaal. Op deze avond zal de jury meteen de uitslag bekend maken.

De prijs bestaat uit een solisten optreden op vrijdag 8 juni 2018, tijdens Klassiek aan de Grift 2018 samen met Andre Heuvelman & the Live! Orchestra, en een aanmoedigingsprijs in de vorm van een geldbedrag van 1000 euro te besteden aan muzieklessen, website, cd opnamen of iets anders dat aansluit bij je muzikale passie. Sta jij graag in de spotlights en ben je een geboren performer? Geef je dan op bij Stichting ALive!: info@stichtingalive.nl.

LATEI is betrokken bij de omgeving en gemeenschap waarin zij werkt. Culturele activiteiten en een bruisende leefomgeving – met evenementen, kunst en liefdadigheidsprojecten – vergroten het woon- en leefplezier van de gebruiker. Daarom is LATEI al jaren de hoofdsponsor van Klassiek aan de Grift. LATEI bestaat 25 jaar en heeft mede daarom de LATEI Classical Award in het leven geroepen. Deze muziekaward is voor jeugdig klassiek talent.

Ga voor meer informatie over Stichting ALive! naar www.stichtingalive.nl