Op zoek naar het klassieke muziektalent van Veenendaal!

Geplaatst op: 27 september 2016

Stichting ALive! en LATEI zijn op zoek naar het klassieke muziektalent van Veenendaal voor de LATEI Classical Award. Op 14 oktober kun je vanaf 18.00 uur jouw talent als bijvoorbeeld violist, pianist of  zanger laten zien in de Espressobar de Fazant. Op deze avond zal de jury meteen de uitslag bekend maken.

De winnaar mag op 3 november in de Flint in Amersfoort bij het jubileumfeest van LATEI een optreden en krijgt een podium bij Klassiek aan de Grift 2017 met het orkest van Andre Heuvelman. Daarnaast ontvangt de winnaar ook nog eens een aanmoedigingsprijs van 1000 euro, te besteden aan lessen, website, cd opnamen of iets anders…. Sta jij graag in de spotlights en ben je een geboren performer? Geef je dan op bij Stichting ALive!: info@stichtingalive.nl.

LATEI is betrokken bij de omgeving en gemeenschap waarin zij werkt. Culturele activiteiten en een bruisende leefomgeving – met evenementen, kunst en liefdadigheidsprojecten – vergroten het woon- en leefplezier van de gebruiker. Daarom is LATEI al jaren de hoofdsponsor van Klassiek aan de Grift. LATEI bestaat dit jaar 25 jaar en heeft mede daarom de LATEI Classical Award in het leven geroepen. Deze muziekaward is voor jeugdig klassiek talent.
Ga voor meer informatie over Stichting ALive! naar www.stichtingalive.nl