Mijn eigen straat 2 100% verkocht!

Geplaatst op: 28 april 2016

100% verkocht! De belangstelling voor de zes twee onder een kap woningen in het project Mijn eigen straat 2 was groot alle woningen zijn verkocht! Naar verwachting zal de bouw vlak na de zomer van 2016 van start gaan.

Mijn eigen straat 2
Mijn eigen straat is een nieuwbouwproject dat anders is dan andere woningprojecten. Het is namelijk ontwikkeld met de consument. Geïnteresseerden hebben in verschillende workshops aangegeven wat ze belangrijk vinden en wat ze graag terug zien in en om het huis. De eerste fase van mijn eigen straat was dan ook succesvol, de eerste huizen worden binnenkort opgeleverd en de roep om herhaling was dan ook groot.

Mijn eigen straat 2 bestaat uit zes twee onder een kapwoningen met een scala aan mogelijkheden. De koper heeft keuze uit twee architectuurstijlen: Klassiek of Eigentijds met een voorentree of een zijentree.

Meer informatie: www.mijneigenstraat.nl

type C klaslowres

type C ET lowres

 

 

 

 

 

 

Veenendaal-Oost

Aan de oostzijde van Veenendaal worden in totaal circa 3.200 woningen gebouwd. Veenendaal-oost is een duurzame wijk met kleine herkenbare buurten, veel verschillende woningen en alle voorzieningen die u nodig heeft dichtbij. Veenendaal-oost ligt tussen stad en groen, op 10 fietsminuten va n het centrum van Veenendaal en met de natuur om de hoek. Centraal gelegen en goed bereikbaar.

De Straten
In het eerste deel van Veenendaal-oost, Buurtstede ligt de wijk De Straten. Een deel van de wijk is inmiddels gerealiseerd. U kunt er al een kijkje nemen en ervaren hoe fijn het is om hier te wonen. In Buurtstede zijn ook scholen, sport- en zorgvoorzieningen en straks ook het winkelcentrum. Lekker dichtbij dus. De Groene Grens ligt om de hoek, lekker wandelen, fietsen, avontuurlijk spelen of gewoon genieten van al het natuurschoon!