LATEI ontwikkelt met bewoners en kopers woningen aan Kampweg in Soesterberg

Geplaatst op: 29 januari 2016

LATEI ontwikkelt samen met omwonenden en toekomstige kopers een kleinschalig wijkje met 52 woningen op de Kampweg.  Het gaat om woningen in verschillende prijscategorieën: zowel rijwoningen als twee onder een kapwoningen. Op donderdag 28 januari is door de gemeente Soest en LATEI de overeenkomst getekend voor de ontwikkeling van  de woningbouw aan de Kampweg in Soesterberg. Deze ontwikkeling maakt deel uit van het Masterplan Soesterberg.

 IMG_7206Samen ontwikkelen
De ontwikkeling zal spoedig door LATEI worden opgepakt. Medio maart wordt gestart met de consultatie van de omwonenden. In de ontwikkeling strategie van LATEI is dit een belangrijk onderdeel, waarbij de mening van de omwonenden wordt gevraagd op het gebied van woningtypologie en verschijningsvorm De ontwikkeling van de woningen zal daarna samen met de potentiele kopers plaatsvinden. Onder andere door middel van enquêtes en workshops wordt hen gevraagd wat de woonwensen zijn. Uiteraard zullen er terugkoppelingen plaatsvinden met de omwonenden en andere belanghebbenden.

Belangstelling
Indien mensen belangstelling hebben kunnen zij dit aangeven bij LATEI. Dit kan via het e-mail adres info@latei.nl of telefonisch op 033.460 55 00. Men wordt dan op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen en wordt uitgenodigd mee te doen aan de enquête(s) en workshops.