L-wonen fase 2 start bouw

Geplaatst op: 16 maart 2016

Ook de tweede fase van het project L-wonen gaat starten met de bouw. Van de tweede fase is meer dan 70% verkocht. Er zijn op dit moment nog enkele woningen van het B type vrij. De huizen hebben een mooie centrale locatie, dicht bij het Lelycentre in Lelystad. De voorbereiding van de woningen, in de fabriek en timmerwerkplaats is al begonnen, hierdoor is de bouwtijd van de woningen kort. Als het weer meezit kan drie maanden na start van de bouw de eerste woning opgeleverd worden. De kopers krijgen deze zomer al de sleutel van hun nieuwe woning. Er is nu nog keuze uit enkele woningen type B , dus grijp nu je kans!

In totaal komen in het project 54 grondgebonden eengezinswoningen. De eerste fase bestond uit 14 woningen, de tweede fase zijn 16 woningen. Twee woningtypes worden hier gebouwd, type A: een woning van 88 m2 vanaf € 139.900 v.o.n. en type B een woning van 101 m2 vanaf € 155.900 v.o.n. De kopers kunnen gebruik maken van het Woonklaar pakket, direct het huis in zodra ze de sleutel krijgen. De woning wordt dan geleverd met wand- en vloerafwerking en een complete keuken incl. apparatuur. Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.l-wonen.nl.

Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van de verkopende makelaars: De Boer makelaardij of de 4 Linden makelaardij in Lelystad.

V.O.F. het Maerlanthuis, een combinatie van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. en LATEI ontwikkelt het project.

L-wonen type B

L-wonen type B