L-wonen fase 1 verkocht

Geplaatst op: 10 juli 2015

De eerste fase van het project L-wonen in Lelystad is volledig verkocht. De mooie huizen dicht bij het Lelycentre in Lelystad zijn door de voorbereiding in de fabriek in korte tijd op de bouwplaats opgebouwd. De bouw startte in maart van dit jaar en de eerste woningen werden begin juni opgeleverd. De gelukkige kopers kunnen nu al voor de zomervakantie genieten van hun nieuwe huis en tuin.

De verkoop van de tweede fase loopt eveneens voorspoedig. Er is nu nog keuze uit beide typen woningen dus grijp nu je kans.

In totaal komen in het project 54 grondgebonden eengezinswoningen. De eerste fase bestond uit 14 woningen, de tweede fase zijn 16 woningen. Er is keuze uit twee verschillende typen woningen, een woning van 88 m2 vanaf € 139.900 v.o.n. en een woning van 101 m2 vanaf € 155.900 v.o.n.. Natuurlijk kan er optioneel ook uitgebreid worden, bijvoorbeeld door voor een 1,20 of 2,40 meter uitbouw te kiezen. Daarnaast kunnen de kopers, door gebruik te maken van het Woonklaar pakket, direct het huis in zodra ze de sleutel krijgen. Een complete keuken met apparatuur en de  wand- en vloerafwerking in huis is dan ook geregeld. Meer informatie staat op www.l-wonen.nl.

V.O.F. het Maerlanthuis, een combinatie van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. en LATEI ontwikkelt het project. De eerste fase wordt gebouwd. Naast L-wonen staat de ontwikkeling De Waterwijzer met 44 appartementen. Deze is al gerealiseerd en bewoond.