Inzending tender Kavel F Lelylaan Amsterdam

Geplaatst op: 1 november 2016

LATEI heeft meegedaan aan de tender voor Kavel F aan de Lelylaan in Amsterdam. Een mooie opgave en een prachtige inzending.

Ons concept De Groene Stad bevat een nieuwe vorm van stedelijk wonen, werken en verblijven. Het gebouw heeft een EPC score van -0,03 met onderin het gebouw een Broedplaats voor Circulaire Economie
(De Circulaire HUB). Het hart van de broedplaats bestaat uit een open atelier, waar ook bezoekers en passanten terecht kunnen om te werken, of af te spreken voor koffie of lunch. Op de bovenste verdieping is een specialiteiten restaurant. De Groene Stad verbindt, beweegt, levert, voedt, deelt, communiceert, verbaast en inspireert. Het biedt een leefklimaat waar het prettig is om te verblijven, te ondervinden en zelf mee vorm te geven. Een flexibel gebouw dat kan worden aangepast aan het moment. Wonen, werken en leven wat qua invulling wisselt en met de tijd meegaat.

Het concept is door middel van een geweldige samenwerking ontstaan. Apto, Inbo, The Beach, Berci Florian, WE Adviseurs en Pieters Bouwtechniek maakte onderdeel uit van het tenderteam. Wij zijn tweede geworden bij deze tender en zeer trots op onze inzending. We gaan dan ook bekijken of we het concept op een andere passende locatie kunnen inpassen.