Inloopavond De Beeckhof druk bezocht.

Geplaatst op: 23 juni 2016

Op 10 mei jl. vond in De Klepperman een inloopbijeenkomst plaats voor geïnteresseerden van het project De Beeckhof in Hoevelaken. De avond werd druk bezocht en geïnteresseerden gaven hun mening over de verschillende woningtypen en de mogelijkheden hierbij.

De geduld van de kopers betreffende de start verkoop De Beeckhof wordt nog even op de proef gesteld. Een omwonende heeft beroep aangetekend tegen het bestemmingsplan van De Beeckhof. Op grond hiervan kunnen wij niet voor de zomer in verkoop gaan. Wij zullen de kopers op korte termijn informeren wanneer de verkoop wel van start kan gaan.

Natuurlijk hebben wij ondertussen niet stil gezeten. De enquête uitslagen van de informatiebijeenkomst op 10 mei j.l. hebben wij uitgewerkt en de woningen zijn zoveel mogelijk afgestemd op de behoeften van de toekomstige bewoner. Inmiddels is de firma Roseboom uit Ede gestart met de sloopwerkzaamheden van het pand hoek Bijenvlucht / Koninginneweg. Wij zullen de kopers via de nieuwsbrief en website op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen.

De Beeckhof is een initiatief van LATEI en Aalberts Ontwikkeling. Meer informatie kunt u vinden op www.debeeckhof.nl

image1 image2