Feestelijke start verkoop voor de toekomstige bewoners Noorduyn Soesterberg

Geplaatst op: 30 november 2017

De bouw van het nieuwbouwproject Noorduyn in Soesterberg is gestart. Op woensdag 14 september gaf Wethouder Pijnenborg met een druk op de rode knop een start sein voor de bouw. 

De kopers kwamen op dinsdag 28 november jl. bij elkaar om samen de start van de bouw te vieren. LATEI en Aalberts Bouw zijn super trots dat veel kopers aanwezig waren. Iedere toekomstige bewoner stopte een persoonlijke boodschap in de fles voor in de schatkast. Deze schatkist werd onder veel belangstelling begraven door de wethouder samen met twee toekomstige bewoners.

De Soester Courant publiceerde een mooi artikel!

Noorduyn
Langs de Kampweg, ter hoogte van de Moerbessenberg, verrijst Noorduyn: een perfecte woonkans voor wie betaalbaar wil wonen op een ideale locatie. De in totaal 48 woningen zijn op te delen in drie categorieën: 12 royale twee onder een kapwoningen, 28 comfortabele rij- en hoekwoningen en 8 aantrekkelijke bungalows.

Samen ontwikkelend
LATEI ontwikkelt samen met de consument. Wij luisteren naar de toekomstige bewoners en kijken samen naar oplossingen en mogelijkheden. Door partijen samen te brengen maken we samen met alle belanghebbenden een optimaal eindbeeld voor toekomstige bewoners.

Met dit uitgangspunt is Noorduyn ontwikkeld. De mooie woningen van Noorduyn zijn tot stand gekomen met behulp van het organiseren van workshops. Tijdens deze workshops hebben geïnteresseerden de kans gekregen hun woonvoorkeuren aan te geven. De beste ideeën hebben we meegenomen in het uiteindelijke ontwerp.

Meer informatie kunt u vinden op http://thuisbasisnoorduyn.nl/