Schetsontwerp Eemplein Blok 3

Geplaatst op: 25 maart 2016

Op 8 maart gaf de raad groen licht voor het plan Eemplein Blok 3.  Binnenkort wordt de koopovereenkomst voor de locatie met de Gemeente Amersfoort getekend.

De woningen
Voor het schetsontwerp is een groep geïnteresseerden geïnterviewd over zijn of haar woonwensen. Deze informatie hebben de architecten van ZEEP verwerkt, bijvoorbeeld in de inrichting van de plattegronden en de buitenruimte. Dit heeft geresulteerd in een schetsontwerp met prachtige appartementen en penthouses met veel licht. Met mooie uitzichten naar de Eem, de Koppelpoort en het Eemplein. Riante buitenruimten en variabele plattegronden. Natuurlijk is er ook gedacht aan parkeerplaatsen voor het veilig stallen van auto’s direct onder het gebouw.

Eemplein Blok 3 voorkant

Enquête
Voor de ontwikkeling van de woningen Eemplein Blok 3 vinden wij het belangrijk om te weten wat de woonwensen zijn. Het is onze bedoeling de woningen zoveel mogelijk af te stemmen op de behoefte van de toekomstige bewoner. Wij hebben daarom een enquête gemaakt die momenteel wordt ingevuld door geïnteresseerden. Deze kan nog steeds ingevuld worden door het invullen van het interesseformulier. De uitkomt van deze enquête wordt meegenomen in het voorlopig ontwerp.

Meer informatie over het project vindt u op www.eempleinblok3.nl

Eemplein Blok 3 is een initiatief van: Heilijgers, ZEEP, IMIX  en LATEI.