Carte Blanche: geregisseerde vrijheid

Geplaatst op: 10 juli 2017

Veel mensen dromen ervan hun eigen huis te kunnen ontwerpen. Naar eigen smaak, inzicht en woonwensen. Zo’n proces levert niet alleen een heel gevarieerd straatbeeld op, maar kost ook de nodige inspanning van alle betrokkenen. Zeker als er eisen worden gesteld aan architectuur, inrichting en ontwikkelingstermijn.

Verbindende schakel
Carte Blanche stelt kopers in staat om zélf hun droomwoning te realiseren, binnen de geldende afspraken omtrent de ruimtelijke ordening. Door op te treden als verbindende schakel tussen aspirant-bewoners, gemeente, ontwikkelaar en architect zorgt Carte Blanche voor een soepele realisatie van een woonwijk op maat.

Meer weten?
Het Carte Blanche-concept is reeds succesvol uitgerold in Veenendaal en Amsterdam. Op de vernieuwde website www.carteblanchewonen.nl  leest u meer over de gerealiseerde projecten en ervaringen van bewoners, ontwikkelaars en betrokken ambtenaren. Overweegt u om Carte Blanche in te zetten in uw gemeente, project of gebied? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.