Bouw project Carte Blanche Amsterdam aan de Sloterplas fase 2 en 3 gestart

Geplaatst op: 11 mei 2016

Het startsein voor fase 2 en 3 van project Carte Blanche Amsterdam van LATEI is woensdag 11 mei gegeven. Enkele kopers van het project hebben samen met Vink Bouw en de architect van Inbo de eerste paal geslagen. In de feesttent hingen de verschillende straatbeelden aan de wand met daarnaast een straatnaambordje. Zo konden de toekomstige bewoners van de straat elkaar gemakkelijk opzoeken, kennis maken, kijken welke keuzes er gemaakt zijn door de buren. Onder het genot van een hapje en een drankje konden de buurtbewoners kennis maken en kon men zien hoe de straten er uit komen te zien.

IMG_8243 IMG_8276 IMG_8238IMG_8258

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Project Carte Blanche Amsterdam

Carte Blanche Amsterdam bestaat uit totaal 107 eengezins-koopwoningen en 24 huurappartementen. Het project ligt in Noorderhof-Zuid direct aan de Sloterplas.

De kopers kunnen niet wachten om hun huis te betrekken. Dat is niet zo gek want het project Carte Blanche Amsterdam is een bijzonder project. In Carte Blanche Amsterdam kon de koper namelijk zelf zijn of haar huis samenstellen, niet alleen aan de binnenkant maar ook aan de buitenkant van het huis. Naast de 4 verschillende type woningen, met verschillende grootte en indelingsvarianten, kan men kiezen uit 3 verschillende architectuurstijlen. Daarnaast kan men door middel van de, bij de prijs inbegrepen, architectuurpunten  het huis anders en persoonlijk maken. Zo ontstaat er een heel gevarieerd beeld met allemaal verschillende huizen die toch bij elkaar passen.

Veel belangstelling

Het project Carte Blanche Amsterdam was enorm populair. De woningen zijn in 3 fasen verkocht en de belangstelling was enorm, na de start verkoop in april vorig jaar waren er voldoende belangstellenden voor alle fasen. Er moest in elke fase geloot worden waardoor niet alle geïnteresseerden een woning konden krijgen maar hier graag wilde wonen. Carte Blanche Amsterdam is een product van LATEI, ontworpen door Inbo en wordt gebouwd door Vink Bouw uit Nieuwkoop. De Alliantie is verhuurder van de huurwoningen.

Meer informatie over Carte Blanche is te verkrijgen bij LATEI. www.latei.nl of tel. 033.4605500