Bouw fase 1 project L-wonen gestart

Geplaatst op: 21 april 2015

De eerste tekenen van de woningen zijn al goed te zien maar het gaat dan ook heel snel met de bouw van de eerste fase van L-wonen bij het Lelycentre in Lelystad. De huizen zijn in de fabriek al voorbereid waardoor de kopers voor de zomer al in hun nieuwe huis kunnen. Op 20 april was de officiële start bouw waarbij de toekomstige bewoners een  ‘Message in a bottle’ onder de woning begraven. Wellicht wordt deze over 100 jaar nog eens opgegraven…

P1030368In totaal komen in het project 54 grondgebonden eengezinswoningen. De eerste fase bestond uit 14 woningen, de tweede fase zijn 16 woningen. Er is keuze uit twee verschillende typen woningen, een woning van 88 m2 vanaf € 139.900 v.o.n. en een woning van 101 m2 vanaf € 155.900 v.o.n.. Natuurlijk kan er optioneel ook uitgebouwd worden, bijvoorbeeld door voor een 1,20 of 2,40 meter uitbouw te kiezen. Daarnaast kunnen de kopers, door gebruik te maken van het Woonklaar pakket, direct het huis in zodra ze de sleutel krijgen. Een complete keuken met apparatuur en de  wand- en vloerafwerking in huis is dan ook geregeld. Fase 2 is inmiddels ook in verkoop en er zijn nog woningen vrij. Meer informatie staat op www.l-wonen.nl.

V.O.F. het Maerlanthuis, een combinatie van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. en LATEI ontwikkelt het project. De eerste fase wordt gebouwd. Naast L-wonen staat de ontwikkeling De Waterwijzer met 44 appartementen. Deze is al gerealiseerd en bewoond.