Bouw drietal nieuwbouwprojecten in Veenendaal-oost officieel van start

Geplaatst op: 29 september 2016

Met een druk op de rode knop heeft wethouder Arianne Hollander van de gemeente Veenendaal woensdag 28 september het startsein voor de bouw van de nieuwbouwprojecten BuytenVeen, Weidse Hoek en Mijn eigen straat 2 in Veenendaal-oost verricht.

De toekomstige bewoners van de drie projecten en genodigden kwamen op woensdag 28 september bij elkaar in het Informatiecentrum van Veenendaal-oost om de start van de bouw te vieren.

Wethouder Hollander prees Veenendaal-oost waar de woningen komen te staan en waar zij als wijkwethouder verantwoordelijk voor is. Door een “kortsluiting” verliep de officiële handeling aanvankelijk niet geheel vlekkeloos. De wethouder schakelde haar “hulptroepen” in en vroeg een aantal kinderen haar te helpen waardoor het officiële start sein gegeven kon worden. Onder het genot van een hapje en een drankje kregen de toekomstige bewoners de gelegenheid nader kennis met elkaar te maken. Kelderman Bouw had als aandenken voor alle kopers een klauwhamer op een sokkel.

 

 

De projecten

De belangstelling voor de drie nieuwbouwprojecten was groot. Na een druk bezochte start verkoop op 10 februari j.l. heeft Vastgoed Concept in slechts 6 weken tijd 70% van de woningen verkocht. Inmiddels zijn alle woningen verkocht.

BuytenVeen
BuytenVeen is een nieuwbouwproject met zeven vrijstaande woningen, prachtig gelegen aan het groen in de Erven, Veenendaal-oost. De kopers hadden de keuze uit een tweelaagse of een drielaagse woning.

Weidse Hoek
Op het mooiste plekje in Veenendaal-oost komt het project Weidse Hoek, bestaande uit 10 twee onder een kapwoningen met prachtig uitzicht over het water.

Mijn eigen straat 2
Het concept van de woningen van Mijn eigen straat 2 is een blauwdruk van het project Mijn eigen straat 1. De belangstelling voor dit project was groter dan het aantal woningen en de roep om herhaling was groot. Mijn eigen straat 2 bestaat uit 6 twee onder een kapwoningen met een scala aan mogelijkheden. De kopers konden kiezen uit de klassieke of eigentijdse architectuurstijlen.

De woningen worden gerealiseerd door Kelderman Bouw uit Ede.