Bestemmingsplan Beeckhof Hoevelaken vastgesteld

Geplaatst op: 4 april 2016

De gemeenteraad van Nijkerk heeft donderdag 31 maart het bestemmingplan vastgesteld, ze staat achter onze plannen om woningbouw op deze mooie locatie te realiseren.

In April zullen wij een bijeenkomst voor geïnteresseerden organiseren, om het voorlopige ontwerp voor de woningen te presenteren. Die dag zullen wij drie woningcategorieën presenteren:
• De woningen vanaf € 180.000 v.o.n. bestaande uit 10 eengezinswoningen en 4 hoekwoningen met het tevens een slaap- en badkamer op de begane grond.
• De woningen vanaf € 225.000. v.o.n. bestaande uit 38 eengezinswoningen. Naast de belangstelling voor het kopen van een woning in deze prijsklasse is gebleken dat er ook veel vraag is naar kwalitatief goede huurwoningen. Daarom is besloten dat deze woningen zowel als vrije sector huurwoning als koopwoning aangebonden wordt.
• De woningen vanaf € 340.000 v.o.n. bestaande uit 14 twee onder een kapwoningen met garage.

stedenbouw voor boekje

De Beeckhof
Op de hoek Koninginneweg/Stoutenburger-laan in Hoevelaken komt een nieuwe wijk, de Beeckhof, een heerlijk leefgebied voor jong en oud. Het project bevat 66 eengezinswoningen in verschillende prijscategorieën. Rijwoningen, hoekwoningen met mogelijkheid voor bad- en slaapkamer beneden en twee onder een kapwoningen.

Meer informatie vindt u op www.debeeckhof.nl

De Beeckhof is een initiatief is van Aalberts Ontwikkeling en LATEI.