Nieuwkoop – Parelvliet

Bij de ontwikkeling van het laatste gedeelte van het nieuwbouwplan Vaartsche Hoek is bij het project Parel Vliet een voor Nieuwkoop uniek traject ingezet. LATEI heeft geïnteresseerden betrokken bij het ontwikkeltraject nog voordat het project in verkoop gaat.

Door middel van workshops kon men invloed uitoefenen op diverse onderdelen van het ontwerptraject, het gebouw, de algemene ruimten en de plattegronden. Men kon zelfstandig, in een groepje of onder begeleiding van de architect en projectontwikkelaar aan de slag om zijn of haar ideale plattegrond samen te stellen. De ideeën werden verwerken in het uiteindelijke ontwerp en de indeling van de diverse appartementen.

Het project Parel Vliet bestaat uit 38 appartementen, gelegen aan een groen park, vlak achter de dijk in Nieuwkoop. Men kon kiezen uit 8 verschillende typen woningen. Onder de appartementen komt een parkeergarage voor de bewoners, hierdoor blijft het groene karakter van het park behouden. De appartementen hebben een balkon aan de zonkant, met uitzicht over het park. Alle voorzieningen zijn in de buurt; winkels, zorg, school en theater e.d. zijn op loopafstand.

Opdrachtgever: VOF Achterweg bestaande uit Woningstichting Nieuwkoop en LATEI

Architect: Mix Architecten

Oplevering: verwachting in 2015

Opdrachtgever: VOF Achterweg bestaande uit Woningstichting Nieuwkoop en LATEI Architect: Mix Architecten Oplevering: 2015

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Frank Wirtz
Senior projectmanager frank.wirtz@latei.nl
033 - 460 55 39
Brechtje Dekkers
Marketing adviseur brechtje.dekkers@latei.nl
033 - 460 55 20