Nieuwkoop – Stevenaak

Het project Stevenaak bestaat uit 21 koopappartementen, waarvan 18 appartementen met de koopgarantregeling. De woningen zijn gelegen aan de voet van de dijk en kijken uit op een fraaie waterpartij. Door het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals aluminium puien en een goede isolatie, zijn de woningen milieubewust en onderhoudsarm. De woningen zijn voorzien van koeling en verwarming door de duurzame energievoorziening van DEVA.

Stevenaak is onderdeel van het woongebied Vaartsche Hoek langs de Achterweg, dicht tegen het oude centrum van Nieuwkoop. Vaartsche Hoek is een voortvarend plan van de VOF Achterweg (een samenwerking van Woningstichting Nieuwkoop en LATEI). Het fraaie nieuwbouwplan bestaat uit een diversiteit aan woningen en voorzieningen. Vaartsche Hoek bestaat uit circa 250 koop- en huurwoningen met in het hart van het gebied een gecombineerd woon- & voorzieningencentrum Kaleidoskoop. Hierin zijn de bibliotheek, Woningstichting Nieuwkoop, het servicepluspunt, Wijdezorg en Stichting Kultuurhus Nieuwkoop gevestigd.

Opdrachtgever: VOF Achterweg bestaande uit Woningstichting Nieuwkoop en LATEI Architect: Massa bureau voor architectuur Oplevering: 2010

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Frank Wirtz
Senior projectmanager frank.wirtz@latei.nl
033 - 460 55 39
Brechtje Dekkers
Marketing adviseur brechtje.dekkers@latei.nl
033 - 460 55 20