Bunnik- Aangenaam Bunnik

In opdracht van Mitros is gelegen aan de Stationsweg, tussen de bestaande bebouwing het fraaie nieuwbouwproject Aangenaam Bunnik gerealiseerd. Het nieuwbouwproject bestaat uit 4 royale en complete koopwoningen en 18 moderne huurappartementen.

Het gebouw “De Seinmeester” heeft een mooie uitstraling. De grijze baksteen met witte panelen geven het gebouw een eigen karakter. Ook hier zorgen de blauwe voordeuren voor een speelse afwerking in de gevel. In het gebouw met portiekontsluting zijn 16 2-kamerappartementen en 2 3-kamerappartementen.

Er is bij de rijwoningen gekozen voor een lichte baksteen om de woningen goed aan te laten sluiten op de bestaande bebouwing. De blauwe voordeuren zorgen voor een speelse afwerking in de gevel.Van binnen zijn de woningen ook goed doordacht. De drie woonlagen zijn ruim, praktisch ingedeeld en compleet afgewerkt. Alle woningen zijn voorzien van sanitair en een luxe keuken met inbouwapparatuur. Ook is er voor alle rijwoningen een carport op het binnenterrein achter de woningen.

Opdrachtgever: LATEI Architect: Han van Zwieten Oplevering: 2011

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Frank Wirtz
Senior projectmanager frank.wirtz@latei.nl
033 - 460 55 39