Veenendaal – Carte Blanche Veenendaal

Je eigen stijl, je eigen smaak, je eigen huis. Carte Blanche laat de consument zelf bepalen hoe zijn of haar nieuwe huis er uit ziet. Zelf bepalen welke kleur en architectuurstijl het wordt. Zelf de indeling kiezen. Gelegen in de wijk Veenendaal-oost bestaat het project uit totaal 59 woningen bestaande uit 48 rijwoningen, 10 twee onder een kapwoningen en een vrijstaande woning.

Fase 1 van het project Carte Blanche Veenendaal bestaat uit twee rijen woningen. Een rij van 4 woningen en een rij van 7 woningen welke inmiddels zijn opgeleverd. Inmiddels is fase 2 in aanbouw en fase 3 in verkoop.

Kopers kunnen kiezen uit vier architectuurstijlen; Oud Hollands, Jaren ’30, Landelijk en Modern. Binnen deze architectuurstijlen kan men de karakteristieke elementen kiezen en het ideale eigen huis samen stellen. Zo kun je een Oud Hollandse woning laten bouwen met een trapgevel of een typische jaren ’30 woning met een plantenbak onder het raam, een luifel boven de voordeur en horizontale belijning. Maar ook een moderne woning met penanten en een Frans balkon. Zo heeft iedereen zijn eigen huis en is elk huis verschillend.

Opdrachtgever: LATEI Architect: Inbo Architecten Oplevering: 2015

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ard de Jong
Directeur ard.de.jong@latei.nl
033 - 460 55 10