Veenendaal – Eigenwijk

Samen met architect Inbo is in Veenendaal een bijzondere project ontwikkeld, gebaseerd op onze visie over ontwikkelen. In Veenendaal wordt niet voor maar mét de consument het project Eigenwijk ontwikkeld. Geïnteresseerden geven in verschillende workshops aan wat ze belangrijk vinden en wat ze graag terug zien in en om hun nieuwe huis.

Het project bestaat uit 18 twee onder een kapwoningen in verschillende grootte. Hierbij kan met kiezen tussen 2 verschillende architectuurstijlen, Klassiek of Eigentijds. Daarnaast heeft men ook de keuze voor een voor- of een zijentree. Naast deze twee onder een kapwoningen zijn er 6 twee onder een kap bungalows waarbij men kan kiezen voor slapen op de begane grond.

Ontwikkelen samen met de consument doen we door het samen maken van moodboards en door gezamenlijk woningplattegronden te tekenen.

Samen met alle stakeholders, zoals gemeente, ontwikkelingsbedrijf en stedenbouwkundige, stellen we de randvoorwaarden op die meegenomen worden in het ontwikkelproces. Door te luisteren, door samen te kijken naar mogelijkheden en oplossingen en door partijen samen te brengen maken we een optimaal eindbeeld.

Opdrachtgever: LATEI Architect: Inbo Architecten Oplevering: 2015

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?