Hilversum – Landgoed Zonnestraal

Passend binnen de bestemming van landgoed Zonnestraal, heeft LATEI in samenspraak met Stichting Loosdrechtse Bos en de gemeente Hilversum, 55 exclusieve appartementen met mogelijkheid voor zorgvoorziening ontwikkeld. De zeer luxeuze appartementen zijn bestemd voor mensen die op een unieke en centrale locatie in een landschappelijke en monumentale omgeving willen wonen. De appartementen onderscheiden zich door hun ruime afmetingen, stijlvolle afwerking, bijzondere ligging en de mogelijkheid voor zorgvoorzieningen.

Het voormalige Sanatorium Zonnestraal, in 1928 ontworpen door Jan Duiker, wordt internationaal gezien als een topstuk van de architectuur van de 20e eeuw. Het landgoed is ca. 100 hectare groot en gelegen op de flank van de Utrechtse Heuvelrug, op de overgang van het zandlandschap met heide en grove dennengebied naar het veenlandschap van Loosdrecht.

Door de vele faciliteiten en voorzieningen op het landgoed vormen de appartementen een aantrekkelijk onderkomen voor mensen die hoge eisen stellen aan veiligheid en service, zorg binnen handbereik willen hebben en toch zelfstandig willen wonen.

Opdrachtgever: LATEI Architect: Hubert-Jan Henket te Esch Oplevering: 2006

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Ard de Jong
Directeur ard.de.jong@latei.nl
033 - 460 55 10