Vacature LATEI – Projectmanager (36 uur)

Geplaatst op: 30 oktober 2017

Deze vacature is inmiddels vervuld. Reageren is niet meer mogelijk! 

 

LATEI, samen mogelijkheden zien.

LATEI ontwikkelt al 25 jaar woningen in centraal Nederland. Dit doen wij vanuit de marktvraag door de (potentiële) kopers te betrekken bij het ontwikkelproces. LATEI is de regisseur van dit proces. Wij doen dat met een compact team van gedreven, professionele klant- en resultaatgerichte medewerkers. Ter aanvulling op ons team en door toenemende activiteiten zijn wij op zoek naar een

Enthousiaste Projectmanager (36 uur)

 

De functie
Als projectmanager bij LATEI ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verkopen en realiseren van woningbouwprojecten binnen de kaders van het verwervingsbesluit. Vanaf initiatief tot en met de verkoop van de woningen, natuurlijk in nauwe samenwerking met je collega’s. Je bent verantwoordelijk voor een geolied proces, het realiseren van de planningen en de financiële verantwoording van jouw projecten.

Voor de ontwikkeling van de projecten heb je gedegen marktkennis en voer je marktonderzoeken uit. Je organiseert workshops en enquêtes waarmee je de wensen en behoefte van potentiële kopers onderzoekt. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling van deze input naar een voorlopig ontwerp, die je samen met onze partners uitwerkt naar contractstukken.

Daarnaast initieer je zelf acquisities en ondersteun je de directie bij het verwerven van nieuwe projecten.

Kortom een veelzijdige en uitdagende functie!

Wat verwachten we van jou in deze rol?
Je hebt als geen ander oog voor de wensen en belangen van onze klant. Je weet onze klant te vinden, te verleiden en te binden. Goede samenwerking met onze ketenpartners en stakeholders vind jij net zo belangrijk als wij. Je hebt oog voor nieuwe ontwikkelingen en weet deze bespreekbaar te maken, met als doel deze onderdeel te laten zijn van onze aanpak. Uiteraard verlies je daarbij onze belangen en die van onze partners niet uit het oog.

Je bent in staat het proces, binnen vastgestelde kaders, te sturen op het invullen van woon- en leefwensen van onze klant. Dit alles met als uiteindelijk doel het genereren van duurzame woon- en leefgebieden.

Je draagt zorg voor het opbouwen en onderhouden van netwerken wat positief bijdraagt aan onze naamsbekendheid.

Jouw competenties en ervaring
Bij LATEI werk je met grote verantwoording binnen een team. Om projecten succesvol te kunnen realiseren werk je gestructureerd en vol overtuiging en daadkracht aan de doelstelling. Je bent communicatief vaardig en een inspirator voor anderen. Daardoor kun je makkelijk anticiperen op veranderingen en neem je anderen daarin mee. Je bent een netwerker, hebt een open mind en neemt graag het initiatief. Daarnaast kun je bouwen op de volgende ervaring:

  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring als projectmanager in de woningbouw.
  • Een afgeronde studie op HBO niveau
  • Kennis van financiële, fiscale en juridische aspecten.
  • Kennis van bouwtechniek, stedenbouw, architectuur en vastgoedmarkt.

Bij ons kun je op korte termijn aan de slag in deze uitdagende functie met passende arbeidsvoorwaarden. Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan jouw CV en motivatie voor 15 november 2017 naar info@latei.nl.

Wil je meer informatie? Bel dan met 033 4605500 en vraag naar Ard de Jong of Antoni Poot.