LATEI sponsor LATEI Classical Award 2017 – 2018

Geplaatst op: 12 oktober 2017

Stichting ALive! en LATEI zijn op zoek naar het klassieke muziektalent van Veenendaal voor de LATEI Classical Award 2017 – 2018.

Dit jaar organiseert Stichting ALive!, in samenwerking met de hoofdsponsor van Klassiek aan de Grift, LATEI, voor de tweede maal een muzikale challenge voor jong talent, tussen de 10 en 25 jaar, in Veenendaal en omstreken. Op vrijdag 17 november a.s. kun je vanaf 18.00 uur jouw talent als bijvoorbeeld violist, pianist of zanger laten zien in de Espressobar de Fazant, Veenendaal. Op deze avond zal de jury meteen de uitslag bekend maken.

De prijs bestaat uit een solisten optreden op vrijdag 8 juni 2018, tijdens Klassiek aan de Grift 2018 samen met Andre Heuvelman & the Live! Orchestra, en een aanmoedigingsprijs in de vorm van een geldbedrag van 1000 euro te besteden aan muzieklessen, website, cd opnamen of iets anders dat aansluit bij je muzikale passie. Sta jij graag in de spotlights en ben je een geboren performer? Geef je dan op bij Stichting ALive!: info@stichtingalive.nl.

LATEI is betrokken bij de omgeving en gemeenschap waarin zij werkt. Culturele activiteiten en een bruisende leefomgeving – met evenementen, kunst en liefdadigheidsprojecten – vergroten het woon- en leefplezier van de gebruiker. Daarom is LATEI al jaren de hoofdsponsor van Klassiek aan de Grift. LATEI bestaat 25 jaar en heeft mede daarom de LATEI Classical Award in het leven geroepen. Deze muziekaward is voor jeugdig klassiek talent.

Ga voor meer informatie over Stichting ALive! naar www.stichtingalive.nl

 

 

 

48 woningen nieuwbouwproject Noorduyn Soesterberg verkocht!

Geplaatst op: 25 september 2017

Alle woningen in ons nieuwbouwproject Noorduyn, Soesterberg zijn verkocht! Vorige week werd bij Kooy Makelaars het laatste contract ondertekend.

De gemeente is inmiddels begonnen met het bouwrijp maken van de grond. De aannemer, Aalberts Bouw, is hard bezig met de voorbereidingen voor de start bouw van de woningen. Deze zal naar verwachting in november van start gaan.

De in totaal 48 woningen aan de Kampweg zijn op te delen in drie categorieën: 12 royale twee onder een kapwoningen, 28 comfortabele tussen- en hoekwoningen en 8 aantrekkelijke bungalows.
Noorduyn is een ontwikkeling van LATEI. Het ontwerp van de woningen is van architectenbureau Inbo.

Wij wensen de kopers van de 48 woningen veel geluk met hun nieuwe woning!

Meer informatie www.thuisbasisnoorduyn.nl

 

Start verkoop Wooneiland D fase 2 goed bezocht

Geplaatst op: 20 september 2017

Op 14 september jl. heeft de start verkoop plaatsgevonden van ons nieuwbouwproject Wooneiland D Fase 2 in Veenendaal-Oost. De start verkoop van Fase 2, bestaande uit 46 woningen, is goed bezocht en makelaar Vastgoed Concept heeft al behoorlijk wat inschrijvingen mogen ontvangen. Geïnteresseerden kunnen zich nog inschrijven tot 28 september 12:00 uur.

Van de 65 woningen uit fase 1 is nu 90% procent verkocht en zijn we begonnen met het bouwrijp maken van de grond.

De woningen op Wooneiland D zijn samen met de toekomstige bewoners tot stand gekomen. Met behulp van het organiseren van diverse workshops hebben geïnteresseerden de kans gekregen hun woonvoorkeuren aan te geven. Na elke workshop zijn de woonvoorkeuren in het ontwerp verwerkt met als eindresultaat een optimaal eindbeeld voor de toekomstige bewoners.

Ga naar www.WooneilandD.nl en bekijk dit nieuwbouwproject.

Carte Blanche Pionierkwartier: start bouw december 2017

Geplaatst op: 13 september 2017
Carte Blanche Pionierkwartier Veenendaal

De verkoop van de  nieuwbouwwoningen in Carte Blanche Pionierkwartier gaat goed. Reden voor LATEI op de start bouw aan te kondigen. In december zal Kelderman Bouw  starten met de bouw van de eerste 15 woningen aan de Ambachtsstraat in Veenendaal.

De woningen in Carte Blanche Pionierkwartier zijn door de kopers zelf samengesteld.  De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf 140 m²  en een minimale kavelgrootte vanaf 138 m² en tuindiepte van ca. 14 m

Veel woningen zijn inmiddels in optie of verkocht, maar er zijn nog een aantal woningen beschikbaar. De makelaar Vastgoed Concept kan u precies vertellen welke woningen nog beschikbaar zijn.

Meer informatie
Meer informatie vindt u  op www.carteblanchepionierkwartier.nl.  Om op de hoogte te blijven van nieuws rondom Carte Blanche Pionierkwartier, zoals de verkoop en de bouw, kunt u onze Facebookpagina liken.

41 eengezinswoningen Steilvol Wonen opgeleverd

Geplaatst op: 16 augustus 2017

Het nieuwbouwproject  Steilvol Wonen van LATEI in Hoge Weide, Leidsche Rijn, Utrecht is in het 2e kwartaal 2017 opgeleverd. In het nieuwe woonblok zijn 41 unieke eengezinswoningen in diverse prijsklassen gebouwd. Het ontwerp is van Theo Verburg Architecten en de woningen zijn gebouwd door Bouwonderneming Van Bekkum. 

Steilvol Wonen
Aan de Oostzijde van Leidsche Rijn ligt het nieuwe deelgebied Hoge Weide. De ligging van Hoge Weide is uniek! Vanaf de groene
vallei gaat het gebied omhoog, tot het Willem-Alexanderpark boven de op de landtunnel A2. Het hoogteverschil binnen het
project is 2,9 m. Dit is opgelost door de bouwblokken te laten verspringen en aan de voorzijde trappen met bordessen te maken.
Het project is geacquireerd door het winnen van een prijsvraag. Voor het indienen van de prijsvraag hebben we de markt
benaderd middels een enquête zodat we vooraf de behoefte van de consument konden verwerken in het plan. Het definitieve ontwerp is samen
met de consument tot stand gekomen middels een workshop. Door deze werkwijze zat de consument vroegtijdig aan tafel en is
het plan binnen 3 maanden verkocht.

Altera Vastgoed levert eerste EPC 0 woningen op

Geplaatst op: 3 augustus 2017

Onlangs zijn de eerste woningen van het project De Beeckhof in Hoevelaken opgeleverd. Deze eengezinswoningen zijn uitgerust met extra zonnepanelen zodat er een EPC van 0 wordt behaald. De verwachte elektriciteitskosten voor de huurder zullen daardoor nagenoeg nul zijn. Hierdoor zijn de totale woonlasten voor de huurders goed voorspelbaar.

Deze EPC 0 woningen sluiten volledig aan bij de ambitie van Altera Vastgoed om duurzame woningen aan haar portefeuille toe te voegen. Het Woningfonds scoorde met haar duurzaamheidsinvesteringen in 2016 al een Green Star en een 2e plaats in de beleggersbenchmark GRESB. Met deze duurzaamheidsinvestering loopt Altera voorop op de regelgeving die pas vanaf 2020 verplicht tot de realisatie van bijna energie neutrale woningen.

De woningen zijn ontwikkeld door De Beeckhof, een samenwerking tussen Aalberts Ontwikkeling en LATEI. De bouw was in handen van Aalberts Bouw. Aalberts heeft de woningen in een bouwtijd van 5 maanden opgeleverd.

De woningen zijn succesvol online verhuurd in samenwerking met REBO vastgoedmanagement.

L-wonen fase 3 Lelystad 100% verkocht!

Geplaatst op: 13 juli 2017

Alle woningen in het nieuwbouwproject L-wonen fase 3, Lelystad zijn verkocht!

Begin juli is Van Wijnen gestart met de bouw van de 24 eengezinswoningen aan de Maerlant in Lelystad. Nog dit jaar zullen alle kopers de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst nemen.

L-wonen
In totaal komen in het project 54 grondgebonden eengezinswoningen. De eerste fase bestond uit 14 woningen, de tweede fase uit 16 woningen en de laatste fase uit 24 woningen. V.O.F. het Maerlanthuis, een combinatie van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. en LATEI ontwikkelt het project.

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.l-wonen.nl

Carte Blanche: geregisseerde vrijheid

Geplaatst op: 10 juli 2017

Veel mensen dromen ervan hun eigen huis te kunnen ontwerpen. Naar eigen smaak, inzicht en woonwensen. Zo’n proces levert niet alleen een heel gevarieerd straatbeeld op, maar kost ook de nodige inspanning van alle betrokkenen. Zeker als er eisen worden gesteld aan architectuur, inrichting en ontwikkelingstermijn.

Verbindende schakel
Carte Blanche stelt kopers in staat om zélf hun droomwoning te realiseren, binnen de geldende afspraken omtrent de ruimtelijke ordening. Door op te treden als verbindende schakel tussen aspirant-bewoners, gemeente, ontwikkelaar en architect zorgt Carte Blanche voor een soepele realisatie van een woonwijk op maat.

Meer weten?
Het Carte Blanche-concept is reeds succesvol uitgerold in Veenendaal en Amsterdam. Op de vernieuwde website www.carteblanchewonen.nl  leest u meer over de gerealiseerde projecten en ervaringen van bewoners, ontwikkelaars en betrokken ambtenaren. Overweegt u om Carte Blanche in te zetten in uw gemeente, project of gebied? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Massale opkomst presale Eemerald

Geplaatst op: 10 juli 2017

Vandaag heeft de presale plaatsgevonden van Eemerald. Ruim 700 geïnteresseerden kwamen vandaag naar KLOOSER voor het ophalen van de verkoopdocumentatie. Tijdens de presale van Eemerald konden bezoekers met behulp van een Virtual Reality 3D-bril, Eemerald en de appartementen al in 3D beleven.

Woonvast Makelaars heeft inmiddels de eerste inschrijvingen mogen ontvangen! Heeft u de presale gemist? Op de website www.eemerald.nl  kunt u alles nog eens rustig nalezen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Woonvast Makelaars.

Eemerald is een ontwikkeling van De Amersfoortse Combinatie II, een samenwerking van Heilijgers en LATEI. Architect: ZEEP architects and urban designers

 

Presale Eemerald Amersfoort

Geplaatst op: 29 juni 2017

Op zaterdag 8 juli a.s. gaan we van start met de presale van de 2 penthouses en 36 appartementen vanaf € 250.000,- von in het project Eemerald te Amersfoort. U bent tussen 10.00 -14.00 uur van harte welkom bij Klooser, Stadsring 69, voor het ophalen van de verkoopdocumentatie en het stellen van vragen.

Ervaar de ruimte in 3D
De appartementen van Eemerald zijn licht, ruim en zeer comfortabel. Op de plattegronden krijgt u al een aardige indruk van de woningen, maar een ruimte ervaart u natuurlijk pas echt als u er in rond kunt lopen. Tijdens de presale van Eemerald kunt u, met behulp van een Virtual Reality 3D-bril, Eemerald en de appartementen beleven.

Waarom een presale?
Graag willen wij u de gelegenheid geven om uw interesse in Eemerald nu al kenbaar te maken! Echter, in de periode tussen het opstellen van de verkoopinformatie die u tijdens de presale van ons ontvangt en de verkoopgesprekken kunnen nog (kleine) wijzigingen in de definitieve verkoopstukken worden doorgevoerd. Deze gewijzigde informatie wordt besproken in de verkoopgesprekken met de makelaar.

Inschrijving
Tijdens de presale ontvangt u naast de verkoopdocumentatie een inschrijfformulier waarmee u zich officieel kunt inschrijven voor een bouwnummer in het project, met de bijbehorende inschrijving en toewijzingsprocedure. Het is van belang dat het inschrijfformulier volledig is ingevuld. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Het inschrijfformulier dient uiterlijk dinsdag 1 augustus 2017 vóór 12.00 uur binnen te zijn bij Woonvast Makelaars. Dit kan per post, per e-mail of uiteraard door langs te brengen. Zij staan ook voor u klaar om al uw vragen over het project te beantwoorden.

Facebookpagina Eemerald
Blijf op de hoogte van nieuws rondom Eemerald en like de  Facebookpagina van Eemerald. Om de pagina te kunnen bekijken hoeft u geen Facebookprofiel te hebben. Om te kunnen reageren of zelf berichten plaatsen, dient u een gratis profiel aan te maken via www.facebook.com.

Het inschrijfformulier, de woninginformatie en de 3D-tour kunt u na de presale vinden op de vernieuwde website www.eemerald.nl

Graag tot zaterdag 8 juli.