41 eengezinswoningen Steilvol Wonen opgeleverd

Geplaatst op: 16 augustus 2017

Het nieuwbouwproject  Steilvol Wonen van LATEI in Hoge Weide, Leidsche Rijn, Utrecht is in het 2e kwartaal 2017 opgeleverd. In het nieuwe woonblok zijn 41 unieke eengezinswoningen in diverse prijsklassen gebouwd. Het ontwerp is van Theo Verburg Architecten en de woningen zijn gebouwd door Bouwonderneming Van Bekkum. 

Steilvol Wonen
Aan de Oostzijde van Leidsche Rijn ligt het nieuwe deelgebied Hoge Weide. De ligging van Hoge Weide is uniek! Vanaf de groene
vallei gaat het gebied omhoog, tot het Willem-Alexanderpark boven de op de landtunnel A2. Het hoogteverschil binnen het
project is 2,9 m. Dit is opgelost door de bouwblokken te laten verspringen en aan de voorzijde trappen met bordessen te maken.
Het project is geacquireerd door het winnen van een prijsvraag. Voor het indienen van de prijsvraag hebben we de markt
benaderd middels een enquête zodat we vooraf de behoefte van de consument konden verwerken in het plan. Het definitieve ontwerp is samen
met de consument tot stand gekomen middels een workshop. Door deze werkwijze zat de consument vroegtijdig aan tafel en is
het plan binnen 3 maanden verkocht.

Altera Vastgoed levert eerste EPC 0 woningen op

Geplaatst op: 3 augustus 2017

Onlangs zijn de eerste woningen van het project De Beeckhof in Hoevelaken opgeleverd. Deze eengezinswoningen zijn uitgerust met extra zonnepanelen zodat er een EPC van 0 wordt behaald. De verwachte elektriciteitskosten voor de huurder zullen daardoor nagenoeg nul zijn. Hierdoor zijn de totale woonlasten voor de huurders goed voorspelbaar.

Deze EPC 0 woningen sluiten volledig aan bij de ambitie van Altera Vastgoed om duurzame woningen aan haar portefeuille toe te voegen. Het Woningfonds scoorde met haar duurzaamheidsinvesteringen in 2016 al een Green Star en een 2e plaats in de beleggersbenchmark GRESB. Met deze duurzaamheidsinvestering loopt Altera voorop op de regelgeving die pas vanaf 2020 verplicht tot de realisatie van bijna energie neutrale woningen.

De woningen zijn ontwikkeld door De Beeckhof, een samenwerking tussen Aalberts Ontwikkeling en LATEI. De bouw was in handen van Aalberts Bouw. Aalberts heeft de woningen in een bouwtijd van 5 maanden opgeleverd.

De woningen zijn succesvol online verhuurd in samenwerking met REBO vastgoedmanagement.

L-wonen fase 3 Lelystad 100% verkocht!

Geplaatst op: 13 juli 2017

Alle woningen in het nieuwbouwproject L-wonen fase 3, Lelystad zijn verkocht!

Begin juli is Van Wijnen gestart met de bouw van de 24 eengezinswoningen aan de Maerlant in Lelystad. Nog dit jaar zullen alle kopers de sleutel van hun nieuwe woning in ontvangst nemen.

L-wonen
In totaal komen in het project 54 grondgebonden eengezinswoningen. De eerste fase bestond uit 14 woningen, de tweede fase uit 16 woningen en de laatste fase uit 24 woningen. V.O.F. het Maerlanthuis, een combinatie van Van Wijnen Projectontwikkeling Noord B.V. en LATEI ontwikkelt het project.

Meer informatie kunt u vinden op de projectwebsite: www.l-wonen.nl

Carte Blanche: geregisseerde vrijheid

Geplaatst op: 10 juli 2017

Veel mensen dromen ervan hun eigen huis te kunnen ontwerpen. Naar eigen smaak, inzicht en woonwensen. Zo’n proces levert niet alleen een heel gevarieerd straatbeeld op, maar kost ook de nodige inspanning van alle betrokkenen. Zeker als er eisen worden gesteld aan architectuur, inrichting en ontwikkelingstermijn.

Verbindende schakel
Carte Blanche stelt kopers in staat om zélf hun droomwoning te realiseren, binnen de geldende afspraken omtrent de ruimtelijke ordening. Door op te treden als verbindende schakel tussen aspirant-bewoners, gemeente, ontwikkelaar en architect zorgt Carte Blanche voor een soepele realisatie van een woonwijk op maat.

Meer weten?
Het Carte Blanche-concept is reeds succesvol uitgerold in Veenendaal en Amsterdam. Op de vernieuwde website www.carteblanchewonen.nl  leest u meer over de gerealiseerde projecten en ervaringen van bewoners, ontwikkelaars en betrokken ambtenaren. Overweegt u om Carte Blanche in te zetten in uw gemeente, project of gebied? Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden.

 

Massale opkomst presale Eemerald

Geplaatst op: 10 juli 2017

Vandaag heeft de presale plaatsgevonden van Eemerald. Ruim 700 geïnteresseerden kwamen vandaag naar KLOOSER voor het ophalen van de verkoopdocumentatie. Tijdens de presale van Eemerald konden bezoekers met behulp van een Virtual Reality 3D-bril, Eemerald en de appartementen al in 3D beleven.

Woonvast Makelaars heeft inmiddels de eerste inschrijvingen mogen ontvangen! Heeft u de presale gemist? Op de website www.eemerald.nl  kunt u alles nog eens rustig nalezen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Woonvast Makelaars.

Eemerald is een ontwikkeling van De Amersfoortse Combinatie II, een samenwerking van Heilijgers en LATEI. Architect: ZEEP architects and urban designers

 

Presale Eemerald Amersfoort

Geplaatst op: 29 juni 2017

Op zaterdag 8 juli a.s. gaan we van start met de presale van de 2 penthouses en 36 appartementen vanaf € 250.000,- von in het project Eemerald te Amersfoort. U bent tussen 10.00 -14.00 uur van harte welkom bij Klooser, Stadsring 69, voor het ophalen van de verkoopdocumentatie en het stellen van vragen.

Ervaar de ruimte in 3D
De appartementen van Eemerald zijn licht, ruim en zeer comfortabel. Op de plattegronden krijgt u al een aardige indruk van de woningen, maar een ruimte ervaart u natuurlijk pas echt als u er in rond kunt lopen. Tijdens de presale van Eemerald kunt u, met behulp van een Virtual Reality 3D-bril, Eemerald en de appartementen beleven.

Waarom een presale?
Graag willen wij u de gelegenheid geven om uw interesse in Eemerald nu al kenbaar te maken! Echter, in de periode tussen het opstellen van de verkoopinformatie die u tijdens de presale van ons ontvangt en de verkoopgesprekken kunnen nog (kleine) wijzigingen in de definitieve verkoopstukken worden doorgevoerd. Deze gewijzigde informatie wordt besproken in de verkoopgesprekken met de makelaar.

Inschrijving
Tijdens de presale ontvangt u naast de verkoopdocumentatie een inschrijfformulier waarmee u zich officieel kunt inschrijven voor een bouwnummer in het project, met de bijbehorende inschrijving en toewijzingsprocedure. Het is van belang dat het inschrijfformulier volledig is ingevuld. Alleen volledig ingevulde formulieren worden in behandeling genomen. Het inschrijfformulier dient uiterlijk dinsdag 1 augustus 2017 vóór 12.00 uur binnen te zijn bij Woonvast Makelaars. Dit kan per post, per e-mail of uiteraard door langs te brengen. Zij staan ook voor u klaar om al uw vragen over het project te beantwoorden.

Facebookpagina Eemerald
Blijf op de hoogte van nieuws rondom Eemerald en like de  Facebookpagina van Eemerald. Om de pagina te kunnen bekijken hoeft u geen Facebookprofiel te hebben. Om te kunnen reageren of zelf berichten plaatsen, dient u een gratis profiel aan te maken via www.facebook.com.

Het inschrijfformulier, de woninginformatie en de 3D-tour kunt u na de presale vinden op de vernieuwde website www.eemerald.nl

Graag tot zaterdag 8 juli.

 

Drukte op start verkoop Wooneiland D Veenendaal-Oost

Geplaatst op: 20 april 2017

Op 19 april jl. heeft de start verkoop plaatsgevonden van ons nieuwbouwproject Wooneiland D Fase 1 in Veenendaal-Oost. De start verkoop van de 65 woningen is heel goed bezocht en makelaar Vastgoed Concept heeft de eerste inschrijvingen al mogen ontvangen!
Fase 2 van Wooneiland D gaat in verkoop zodra 70% van Fase 1 is verkocht.

 

De woningen op Wooneiland D zijn samen met de toekomstige bewoners tot stand gekomen. Met behulp van het organiseren van diverse workshops hebben geïnteresseerden de kans gekregen hun woonvoorkeuren aan te geven. Na elke workshop zijn de woonvoorkeuren in het ontwerp verwerkt met als eindresultaat een optimaal eindbeeld voor de toekomstige bewoners.

Ga naar www.WooneilandD.nl en bekijk dit nieuwbouwproject.

Nieuwbouwproject ViaNova Arnhem in RTL4 programma RTL Woontips

Geplaatst op: 20 april 2017

Collega Brechtje Dekkers werd gisteren geïnterviewd voor het programma RTL4 Woontips. In dit interview verteld Brechtje over het nieuwbouwproject Via Nova in Arnhem en de relatie tussen duurzaamheid en samen ontwikkelen.

Zaterdag 13 mei omstreeks 16:00 uur wordt het programma op RTL4 uitgezonden.

Samen ontwikkelen
In het project ViaNova in de wijk Locatie 3.0 Schuytgraaf Arnhem ontwikkelen LATEI en Heijmans samen met de toekomstige bewoners de wijk. Door de geïnteresseerden vragen te stellen door middel van een enquête ontdekken we de woonwensen. Door workshops te houden met toekomstige bewoners en de architecten van Inbo weten we nog beter hoe men hier wil wonen, weten we wat belangrijk is voor de kopers van deze huizen. Van buiten, de architectuur, en van binnen, de plattegronden. We bedenken samen hoe de huizen in ViaNova er uit moeten zien.

Inmiddels hebben de workshops plaats gevonden. Ieder kon zijn woonwensen aangeven. De architecten gaan nu volop aan de slag om tot een eindplan te komen. In het tweede kwartaal van 2017 zullen we in verkoop gaan.

http://vianovawonen.nl/

Alle woningen nieuwbouwproject De Beeckhof, Hoevelaken zijn verkocht!

Geplaatst op: 20 april 2017

Alle woningen in ons nieuwbouwproject De Beeckhof, Hoevelaken zijn verkocht! Gisteren werd bij Van Baal makelaardij o/g B.V. het laatste contract ondertekend.

De bouw van de 66 woningen aan de Koninginneweg/Stoutenburgerlaan is in februari gestart en de eerste rijwoningen zijn al zichtbaar.

Dit project is in samenwerking met Aalberts. Volg de bouwontwikkelingen via de Facebookpagina van de Beeckhof.
https://www.facebook.com/debeeckhof/

AM, ASR en Kelderman Bouw tekenen koopovereenkomst 28 kavels Op Enka in Ede

Geplaatst op: 6 april 2017

Veelzijdige woonlocatie met historisch karakter steeds mooier

Gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en ASR (in een samenwerking onder de naam Grondbank Bennekomseweg Ede) en Kelderman Bouw hebben een koopovereenkomst getekend voor de levering van 28 kavels aan Kelderman Bouw op het Enka-terrein in Ede.

Kelderman Bouw is voornemens samen met LATEI uit Amersfoort 28 woningen te ontwikkelen op de betreffende kavels onder de projectnaam Ninox op Enka. Het woningaanbod omvat vijftien rij- en hoekwoningen, twaalf twee-onder-een-kap woningen en één vrijstaande woning. De verwachting is dat deze in september in verkoop worden genomen. Meer informatie is te vinden op www.ninox-op-enka.nl.

Veelzijdige woonlocatie
Op Enka in Ede ligt in een unieke, natuurlijke omgeving aan de rand van de Veluwe en direct naast NS-station Ede-Wageningen. De transformatie van voormalig fabrieksterrein naar woonlocatie vordert gestaag. In totaal worden hier circa 1.300 woningen gerealiseerd met een commercieel programma van circa 30.000 m2. Inmiddels zijn circa vijfhonderd woningen opgeleverd of in aanbouw. Op het terrein zijn diverse monumentale gebouwen bewaard gebleven, die deels ook een nieuwe bestemming hebben gekregen. Een voorbeeld hiervan is de Bitterzoutloods; met respect voor het gebouw en behoud van de kenmerkende, historische details, is een oude zoutloods met rijksmonumentstatus getransformeerd naar een nieuwe unieke woonlocatie met vijftien eigentijdse lofts.

Daarnaast is er veel aandacht voor de openbare ruimte, die wordt ervaren door onder meer de brede (achter)paden, de details zoals de keuze voor bestrating, de verlichting of de fraaie hofjes en doorkijkjes.

Voor meer informatie over de wijk en het woningaanbod van Op Enka in Ede zie www.ede-enka.nl of kijk op www.facebook.com/openkaede.nl.

 

vlnr. Marien Kleinjan (AM Utrecht) namens Grondbank Bennekomseweg Ede en Hans Koopman namens Kelderman Bouw